fbpx

Om Oss

Wedding Dreams upprättades i april 2019 av Felicia Shekarabi. Wedding Dreams erbjuder främst alla blivande brudar allt de behöver för att känna sig speciella på den stora dagen men vi erbjuder även klänningar, skor och accessoarer till brudtärnor, mamman till bruden och brudgummen samt till bröllopsgästerna. Vårt sortiment innehåller unika, men vågade, klassiska med en feminin känsla med en sensuell touch som är tidlös, lyxig och elegant. Och självklart erbjuder vi den högsta kvalitén.

Vi har valt våra leverantörer genom deras tidslösa modeller som framhäver den kvinnliga figuren, men fokuserar på att få bruden att känna sig självsäker och bekväm i sin klänning. Wedding Dreams produkter är framtagna for alla kvinnor med olika kroppsformer, det spelar ingen roll vad man har för kropp, våra klänningar får alla att känna sig speciella i våra välsydda klänningar.

Våra produkter

Vi kan med stolthet säga att alla våra enskilda produkter är speciella då alla våra klänningar är handsydda.

Vi vill att alla kvinnor ska se och känna sig speciella, självsäkra och vackra i våra klänningar och få dom att känna att de får en bättre självkänsla när de har på sig våra plagg.

Hos Wedding Dreams kan du hitta allt som brud- och festklänningar, brudslöjor, accessoarer, skor, osv och vi garanterar att alla kommer vilja ta en till titt när du går förbi i våra klänningar. Vi tycker att alla dagar är den bästa dagen för att både må och känna sig på topp och den känslan får man när man har på sig våra plagg.